Ophang accessoires Stas

Ophang accessoires Stas

  • STAS haken en koorden

    Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel aan de ophangsystemen van STAS. Met de STAS ophanghaken kunt u uw schilderijen, fotolijsten en andere wanddecoraties perfect ophangen. De zipper en smartspring zijn zeer eenvoudig verstelbaar waardoor u uw decoraties in een handomdraai op de juiste hoogte hangt. Middels de gepatenteerde cobra wordt het perlon koord, de staalkabel of de stang, niet vanaf de zijkant ingeschoven, maar eenvoudig op iedere gewenste plaats in de rail gehaakt.

    toepassing
    Het perlon koord is vrijwel onzichtbaar en in combinatie met de smartspring is deze belastbaar tot 4 kg en met de zipper tot 15 kg per koord. De staalkabel is geschikt voor het ophangen van zwaardere wanddecoraties met de zipper tot 20 kg per kabel. De staalkabel is ook verkrijgbaar in de kleur wit of zwart, in combinatie met de zipper hebben deze kabels een draagvermogen van 10 kg per kabel. De STAS stang voorzien van cobra is te combineren met de veerhaak en kan een gewicht tot 15 kg dragen.

    De gepatenteerde STAS zipper pro heeft een extra diefstalvertragend beugeltje. Hierdoor kunnen schilderijen en andere kunstwerken niet in één beweging van de wand gehaald worden. Bovendien biedt het beugeltje bescherming tegen vallen van decoraties door stoten (of bevingen). Ideaal voor gebruik in openbare of drukbezochte ruimtes.