Stas - Ophangsystemen

Stas - Ophangsystemen

STAS…een naam die blijft hangen!

Hieronder treft u een aantal door STAS ontwikkelde oplossingen aan om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen.

Niet voor niets levert STAS wereldwijd aan de meest prestigieuze musea, galerieën, universiteiten, overheidsinstellingen. Maar ook voor thuisgebruik heeft STAS voor iedere situatie een uitstekende maatoplossing.

 • Woonkamer, keuken, kantoor, gallerijen, etc.

  STAS picture hanging systems heeft de laatste jaren meerdere malen bewezen een meest innovatieve merk van kwalitatief hoogwaardige ophangsystemen te zijn.

 • STAS minirail

  Deze verfijnde aluminium rail is 16mm hoog en oogt daarom opvallend smal en elegant op de wand. De montage is bijzonder eenvoudig door de speciaal ontwikkelde clipschroef. Deze smalle maar stevige rail is belastbaar tot maar liefst 25kg per meter.

  De volgende haken en koorden zijn te gebruiken in combinatie met dit ophangsysteem:
  STAS smartspring op STAS cobra met perlon koord (belastbaar tot max. 4 kg)
  STAS zipper op STAS cobra met perlon koord (belastbaar tot max. 15 kg)
  STAS zipper op STAS cobra met staalkabel (belastbaar tot max. 20 kg)

 • STAS multirail en multirail crown

  Het STAS multirail systeem is een revolutionair ophangsysteem en schilderijverlichting in één. In combinatie met LED lampen is de STAS multirail zeer energiezuinig. In de gepatenteerde rail zijn 12V spanningsdraden opgenomen. De eenvoudig verplaatsbare armaturen klikt u op elke gewenste plaats eenvoudig in de rail. Als u een veilig en multifunctioneel ophangsysteem met geïntegreerde verlichting wilt hebben, kiest u voor het STAS multirail systeem. STAS multirail wordt bevestigd aan de wand.

  STAS multirail crown wordt bevestigd aan de wand. De STAS multirail crown is perfect in te stucen door de rail te integreren in een gipsen ornamentlijst naar wens. Tevens is een gipsen of foam-sierlijst is te verlijmen op de rail, maar ook verlijming op enige afstand onder het plafond geeft een perfecte uitstraling.

 • STAS plaster rail

  Vrijwel onzichtbaar, maar uiterst functioneel. STAS plaster rail is het enige ophangsysteem dat volledig geïntegreerd kan worden in een nieuw te bouwen c.q. te stucen muur. Ideaal voor o.a. nieuwbouwprojecten.

  De volgende haken en koorden zijn te gebruiken in combinatie met dit ophangsysteem:
  Belastbaar tot 4 kg:
  • STAS plaster rail haak PA10150 met perlon koord + STAS smartspring
  • STAS plaster rail S-haak chroom + perlon koord met lus + STAS smartspring
  Belastbaar tot 10 kg:
  • STAS plaster rail haak PA10150 met perlon koord + STAS zipper
  • STAS plaster rail S-haak chroom + perlon koord met lus + STAS zipper
  • STAS plaster rail S-haak chroom + staalkabel met lus + STAS zipper